marți, 7 aprilie 2015

Daruri de Lumină

Marți, 7 aprilie 2015, am exersat întrajutorarea intracomunitară. Școala noastră, în parteneriat cu Biserica ”Sfânta Treime” Iași, a realizat o nouă ediție a activității ”Daruri de lumină”, din cadrul proiectului SNAC, ”Îngeri în primăvară”. 
Astfel, împlinim, mai ales, partea a doua a genericului ”Să știi mai multe, să fii mai bun!”.
Elevii mai multor colective ale școlii, împreună cu profesorii lor coordonatori și cu părinții elevilor școlii, și-au adus importanta contribuție la reușita acestei noi ediții de suflet. Menționăm următoarele colective: Pregătitoare A (prof. Cătălina Rusu), Pregătitoare B (prof. Daniela Gavăț), Pregătitoare C (prof. Carmen Mărgineanu), IA (prof. Alina Argentoianu), IC (prof. Corina Ciobănică), a II-a A (prof. Oana Oanea), a II-a B (prof. Georgeta Bucovină), a II-a C (prof. Stelian Șovan), a III-a A (prof. Violeta Popa), a III-a B (prof. Carmen Diac), a IV-a A (prof. Olguța Bâzdâgă), a IV-a B (prof. Feodora Crețu), a VI-a B (prof. Anca Chirilă). 
Emoționanta întâlnire s-a desfășurat în biserica parteneră a școlii noastre. Copiii au adus daruri pentru a fi distribuite persoanelor aflate în dificultăți materiale și s-au bucurat de primirea caldă, de cuvintele frumoase, de binecuvântarea și iubirea gazdelor. 
Proiectul este coordonat de prof. Fulvia Horobeț și preot paroh Mihai Ciocan.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger