luni, 17 noiembrie 2014

Săptămâna legumelor și fructelor donate

Prin faptele de bunătate manifestate față de cei din jur, se formează caracterul, se formează omul pe un parcurs lung și fericit. Ediția de anul acesta a activității de voluntariat comunitar, prin care s-au împărțit fructe, legume și alte produse alimentare celor aflați în situații materiale mai puțin dorite, a reunit multe clase de elevi ai școlii, profesori și părinți ai copiilor. Emoționantă este mobilizarea și participarea de fiecare dată...
Acțiunea s-a desfășurat în cadrul proiectului SNAC ”Îngeri în primăvară” al Școlii Gimnaziale "Elena Cuza" Iași și are ca parteneri tradiționali cele două biserici din cartierul în care este amplasată școala, respectiv Biserica ”Sfânta Treime” Iași și Biserica ”Sfinții Arhangheli” Iași. Și de această dată, preoții bisericilor au rostit cuvinte de apreciere, binecuvântare față de toate persoanele implicate în acest proiect de suflet. 
Clasele care și-au adus contribuția la realizarea activității de anul acesta sunt: a II-a A, a II-a B, a II-a C, a III-a A, a III-a B, a III-a C, a IV-a A și a IV-a B. 
Profesorii organizatori sunt: Oana Oanea, Georgeta Bucovină, Stelian Șovan, Violeta Popa, Carmen Diac, Maria Moruzi, Olguța Bâzdâgă, Feodora Crețu, Fulvia Horobeț și Adrian Chiorescu.
 
(Foto de Adrian Chiorescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger